Zingen aan zee 23 september

Op 23 september hebben wij met Rebound deelgenomen aan het Festival ‘Zingen aan Zee’ in Scheveningen. Met nummers als It’s a beautiful day tot Go your own way en natuurlijk één van onze favorieten: Rollercoaster.

Ondanks dat de weergoden ons niet zo goed gezind waren, kwamen er veel mensen op het festival af. De opening van het festival vond plaats in de Oude Kerk met koffie, thee, koek en met een hoop gezelligheid.

Voordat ons eerste optreden begon, verzamelden we in een strandtent om nog een lekkere koffie te drinken. Vervolgens zetten we koers naar het podium met uitzicht op de Noordzee.
Eenmaal op het podium zat de sfeer er goed in en kwamen alle weerseizoenen voorbij. Van zon tot bewolking en een druppel regen. Na het zingen gingen we met z’n allen richting het strand waar een fotograaf een leuke groepsfoto maakte van ons koor. Wat een leuk aandenken aan deze dag!

Later die middag zongen verzorgden we een tweede optreden in de kerk. Het publiek wist ons goed te vinden, want de kerk zat vol . We eindigden het optreden met het nummer Roller Coaster van Danny Vera. Met een zeer tevreden gevoel en onder luid applaus. Volgend jaar zijn we weer graag van de partij.