Voices4Life zaterdag 5 mei 2018

Optreden in het Isalatheater in Capelle aan den IJssel
Wat een prachtige dag was het deze 5e mei 2018. En wat een prachtig festival is Voices4Life al jaren. En wat een prachtige opbrengst voor de twee goede doelen van die dag. 6000 euro werd er door de deelnemers en de toeschouwers opgehaald.
Wat jammer dat het mooie weer veel mensen had weerhouden van het komen naar het theater. Ongetwijfeld hebben ook de bevrijdingsfestivals veel mensen getrokken en dat was vast ook genieten, maar wat viel er toch veel te zien in Capelle. Allerlei soorten koren kwamen voorbij en elk jaar zijn het niet de minste die aan dit festival mee willen doen. Je moet echt geluk hebben om te worden ingeloot. Rebound was er dit jaar ook weer bij en wat werd het een geweldig optreden. Het hoogtepunt was ongetwijfeld het nummer Somebody to love met als uitstekende solist onze Hannie. Overigens doet dit niets af aan de prima gezamenlijke solo van Marina en Kelly bij “Listen tot the Music”. Ook de andere nummers werden met veel enthousiasme gebracht. “Gewoon” stil staan is er niet meer bij. Zingen en plezier maken gaat prima samen. Het is duidelijk dat het afgelopen jaar veel inzet heeft gevraagd, maar dat het resultaat er dan ook mag zijn.

Wil je nu ook eens zien waar Rebound inmiddels toe in staat is, kom dan op 27 mei naar Voorburg naar park Vreugd en Rust waar we om 9.20 uur een optreden van een half uur zullen verzorgen. Op zaterdag 2 juni moet je wat verder reizen, maar dat zal zeker ook de moeite waard zijn. Middelburg is dat hele weekeinde “Volkoren”, waarvan Rebound er ook een is. Daar treden we een uur op op het grote plein. Wellicht zien we je op een van de komende optredens.