Voices4Life 2016

Op 9 april maken we ons weer op voor een optreden bij Voices4life. Optreden voor een goed doel, de Maag, lever, darmstichting en Roparun. We moeten er al vroeg zijn omdat we de openingsact zijn. Dus verzamelen om 10.30 uur. Iedereen druppelt langzaam binnen. We gaan eerst even inzingen en er wordt een officiële foto gemaakt, hopelijk kleuren we een beetje bij elkaar met onze roze shirts en blouses, er is in ieder geval driftig geshopt door een aantal leden om de goede kleur roze blouse te bemachtigen dus dat moet wel goed komen.

We hebben lekker ingezongen met Bart, maar er is eerst nog een gezamenlijke opwarming met Panda van Proosdij, zij is een internationale zang- en regiecoach. Zij laat ons op inspirerende manier inzingen en opwarmen, “een zelfmassage”, springen onder het uitroepen van een hartstochtelijke oeh en laat op ons vermakelijke manier ons telefoonnummer ”beschrijven”.

We waren openingsact dus na deze opwarming zijn wij dus aan de beurt. Hello van Adele en September van Earth Wind en Fire voor het eerst officieel op het programma dus een beetje spannend is dat wel. We beginnen met Hello van Adele. De alten zetten in, bijgevallen door de sopranen waarna ook de mezzo’s en bassen inzetten. Een mooie opbouw van een prachtig lied. Ook September hebben we goed neergezet. En het spreekwoord ”oefening baart kunst” is van toepassing op ons optreden want ook de bewegingen bij You’re the Voice en I Still haven’t found met een mooie solo van Nadine, waren prima.

Al met al een fantastisch optreden met ons koor Rebound. We mogen trots op onszelf zijn voor wat we neergezet hebben.
Naast het plezier van het optreden hebben we ook bijgedragen aan een goed doel met als eindresultaat ruim € 9.000,00 dat is toch ook een mooi resultaat.

Leave a Comment