Samenloop voor Hoop zondag 27 mei 2018

Vroeg opstaan, stemmen smeren en er fris en wakker uitzien, want op deze prachtige zondagochtend verzorgde Rebound de opening van het entertainment programma bij de Samenloop voor Hoop.
Zingen om 9.20 uur in de morgen in een park, waar iedereen net de ochtendgymnastiek achter de rug had. Toch weer eens heel iets anders dan anders. Dat buiten zingen ook heel iets anders is dan binnen is algemeen bekend en ook dat is altijd even wennen. Het geluid vervliegt buiten makkelijk en dan vergt het meer concentratie om je zangmaatjes te horen en samen te werken. Met een wat minder grote groep dan andere keren werd het toch een heel gezellig en prima optreden.
De sfeer zat er goed in en de lopers die voor het goede doel hun rondes liepen kwamen meebewegend/ swingend voorbij. De nummers die Rebound zong waren (en zijn meestal) bekende songs, wat voor het publiek altijd leuk is. Zo kwamen onder andere Listen to the music , the Rolling Stones medley, Home, Good Vibrations en Can’t stop the feeling voorbij net als nog een flink aantal andere nummers.
Van de solisten krijgt dit keer Marina een groot compliment. One Love zo vroeg op de morgen, nadat ze ook al het openingsnummer slechts met twee personen prima deed, is knap. Het laat zien dat Rebound veel talent in huis heeft.

Zo vroeg op de morgen werd er dus al volop gezongen en gedanst in het mooie park Vreugd en Rust in Voorburg. Later wordt pas bekend hoeveel geld er voor het doel, kankeronderzoek, is opgehaald bij de 40 verschillende samenlopen voor hoop door het hele land. In Voorburg was het in ieder geval een prachtig weekeinde, waaraan Rebound op eigen wijze een bijdrage heeft geleverd.
Wie ons ook wil zien kan volgend weekeinde terecht in Middelburg, waar een vrijwel voltallig Rebound op zaterdagmiddag een uur zal optreden. Dichter bij in de regio volgt in augustus het culturele zomerfestival op het Julianaplein in Voorburg-Leidschendam.  Wij zien er naar uit en hopen u ook te treffen op een van de altijd feestelijke optredens van Rebound.