Haagse Korenfestival 29 september 2019

Optreden Korenfestival Den Haag Zuiderpark 29 september 2019

Het was het eerste lustrum van het Haagse Korenfestival en twaalf koren uit Den Haag of zeer nabije omgeving zouden van de partij zijn. Wat was het jammer dat de weergoden het lustrum heel slecht gezind waren. Voor de toeschouwers was het zaak om regenkleding, paraplu’s en zeiltjes bij de hand te hebben. Voor de deelnemende koren was het zaak om de stemmen warm en gesmeerd te houden. Een drietal koren durfde de confrontatie niet aan te gaan, maar popkoor Rebound (en natuurlijk nog een heel aantal andere koren) was er wel. Weer of geen weer, maar zingen met elkaar is voor ons en voor de luisteraars/ toeschouwers altijd een feestje. Wat kwamen onze jassen leuk op de foto’s, wat een vrolijk zonnig geheel.

Muzikaal was er ook weer best veel om van te genieten. Het afgesproken programma werd zonder enig probleem vlot en ontspannen, vrolijk gebracht. De geluidsweergave is op het grote overdekte podium altijd geweldig, waardoor de nummers als Listen To The Music, de Michael Jackson Medley, Something Inside So Strong en nog een paar anderen er heel goed uitkwamen.

Er was door de afzegging van een aantal koren ruimte om nog een extra nummer te zingen en dat werd Born To Be Wild. Die doet het altijd lekker bij het publiek en dat was ook nu het geval.

Hieronder een impressie van ons optreden.

Onder de altijd enthousiaste leiding van Bart en met de inzet van een ieder die aanwezig was, kan er opnieuw gesteld worden dat het, ondanks de regen,  toch een heel leuk optreden was en dat het ook nog een gezellige middag werd.

Er staan vanaf november veel optredens voor de deur, dus kijk op onze agenda om te zien waar je ook een keer, of waar je weer opnieuw, kunt komen genieten van popkoor Rebound. De kerst komt langzaam maar zeker ook dichter bij, dus er zitten zeker ook kerstoptredens aan te komen. Houdt de agenda in de gaten.