Cultureel Zomerfestival zaterdag 25 augustus 2018

De weerberichten voor zaterdag 25 augustus waren zowat de slechtste van de afgelopen 4 maanden. Toch waren we er traditiegetrouw bij het begin van het seizoen, in onze thuishaven Leidschendam/Voorburg ook weer bij.

Tijdens het cultureel zomerfestival presenteren organisaties en verenigingen zich die “iets” doen op cultureel gebied. Muziek is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van en dat is de reden dat Rebound daar al enige jaren een optreden verzorgt. Het is buiten op het Koningin Julianaplein altijd reuze gezellig en dat was het nu, ondanks de voorspellingen van slecht weer, ook. Rebound trad op met bekende en vertrouwde nummers voor het koor. De weersberichten waar spannend, maar daar hadden we wat op gevonden. Kijk maar eens naar de foto’s. Allemaal een poncho over de kleurige kleding en het zag er nog helemaal leuk uit ook. Minder leuk werd het toen het werkelijk begon te stortregenen. Het publiek zocht een goed heenkomen onder de luifels van de winkels en de poncho’s konden laten zien wat ze waard waren. Ook nog blijven zingen, want the show must go on. Het gaf ook een hilarisch effect, waardoor het laatste nummer “Born to be Wild” nog net dat beetje extra mee kreeg.

Ook de andere nummers van het optreden vielen in de smaak. Vrolijk, goed gezongen en met de beperkte mogelijkheid van bewegen op het veel te kleine podium, was er toch veel te horen en te zien. Listen to the music, met maar twee solisten, nu Kelly met zwangerschapverlof is, Hold back the river, the Rolling Stones  en Home zijn allemaal bekende nummer. Good Vibrations met het verrassingseffect in het midden van het nummer was/is voor het publiek altijd weer leuk.

Het seizoen is dus weer begonnen. De eerste twee optredens zijn achter de rug.
Wil je Rebound in de komende periode nog vaker zien, kijk dan hier op onze website voor de agenda.
8 september Haarlem, daarna 22 september opnieuw in Scheveningen en op 6 oktober zijn we in Zandvoort. Kortom genoeg mogelijkheden om te komen genieten.