Cultureel Zomerfestival Voorburg 2016

Op een van de warmste dagen van de zomer van 2016 verzamelden wij al weer voor de derde keer op het Koningin Julianaplein in Voorburg.
De twee eerste nummers starten we in de ‘gespikkelde’ opstelling en dat ging erg goed; I got a feeling en Need you now klonken zoals het hoort.
Hierna gingen we, onder de begintonen van I still haven’t found, terug naar onze vertrouwde plaatsen. Voor het publiek is het altijd leuk als er iets van beweging is naast het zingen.
De wat nieuwere nummers zoals September en Good Vibrations klonken leuk, net als Built to last. En natuurlijk was de bekende afsluiter You’re the Voice, geen enkel probleem.
De afstelling van het geluid is buiten altijd wat lastiger. Zeker als de apparatuur niet van jezelf is en een box het niet doet. Maar de sfeer was gezellig en de commentaren waren goed, dus we mogen spreken van een voor ons geslaagd Zomerfestival.

Bijna twee uur laten was er nog de sing along. En ook al is het niet ons favoriete repertoire, het was erg leuk om drie Hollandse meezingers mee te brullen samen met de mensen van Focus en het publiek. Met een vrolijk gevoel gingen we daarna weer op huis aan.

Leave a Comment