Cultureel Zomerfestival 31 augustus 2019

De zomer nadert alweer zijn einde en dan starten overal in Nederland de verenigingen en clubs hun nieuwe jaar. In Leidschendam-Voorburg gebeurt dat in de vorm van het Culturele Zomerfestival. Rebound is daar eigenlijk altijd ook bij.
Het weer was prachtig, de stemming was prima en Rebound is er na een drietal repetities ook al weer helemaal klaar voor. Het publiek was in grote hoeveelheden aanwezig, dus niets stond een gezellig optreden in de weg. En dat bleek geen verkeerde illusie te zijn. Het werd een swingend optreden met een aantal oudere nummers. Maar ook ons nieuwste nummer, I’m still standing van Elton John -het slotnummer uit de film Rocketman- stond op de setlist. Een nummer dat iedereen eigenlijk wel kent en meezingt.
Nieuwe/andere solisten, andere nieuwere nummers als Something inside so strong en de Michael Jackson Medley kwamen voorbij. Wat geweldig om te zien dat zoveel mensen die nummers ook kennen en mee staan te zingen. Bij Proud Mary werd er zelfs door een paar mensen gedanst. Het toont alleen maar aan dat muziek maken, mensen altijd bij elkaar brengt.
De afsluiting “Shout”, met Hannie als soliste is een “gouwe ouwe”, die het altijd weer fantastisch doet bij koor en publiek.

Hieronder een impressie van ons optreden.

Een optreden van drie kwartier was eigenlijk in mum van tijd voorbij. Dat vraagt om meer Rebound! En dat kan.

In de komende periode zijn we weer regelmatig te zien. Om te beginnen met een optreden in de bibliotheek in Leidschenveen op vrijdag 6 september om 20.00 en op 29 september in het Zuiderpark.
Voor de volgende optredens en de juiste tijden kijk hier op onze site bij “optredens”.
Krijg je na het zien van ons koor zin om mee te gaan zingen en bewegen? Rebound kan vooral bij de lagere damesstemmen nog mensen gebruiken. Ook bij de andere stemhoogtes ben je welkom als je lekker kunt zingen. Kijk op de site en kom een keer naar een repetitie!