Bibliotheek Leidschenveen 6 september 2019

Wat een feestje was het in de bibliotheek Leidschenveen op 6 september j.l.
In het kader van UIT in de WIJK presenteerde Rebound zich op een bijzondere manier. Voor het eerst in het bestaan van het koor werd opgetreden zonder onze dirigent. Bart had elders verplichtingen en kon deze avond dus niet aanwezig zijn. Dat was natuurlijk toch even een puntje van overleg. Gaan we dat dan wel doen, kunnen wij dat wel?
Het is wel heel dicht bij huis, bij onze “buren” en er was gevraagd om een stel herkenbare nummers. Natuurlijk kunnen we dat wel en we gaan het gewoon DOEN.

En wat ging het goed en wat werd het gezellig. De Beatles medley, de Rolling Stones medley en als afsluiter de Rock and Roll medley. Daar staat een half uur met wel zo’n 25 bekende nummers bij elkaar. Herkenbaar en ook meezingbaar voor het publiek en dat was precies wat het opleverde. Een ontspannen, vrolijk en gezellig samenspel met publiek en koor. Er werd meegezongen en soms meegedanst. Het halve uurtje was eigenlijk bij lange na niet genoeg.

Maar ja, er waren nog meer acts en meer dan deze drie nummers kon helaas niet. Het publiek vroeg wel om nog meer en dat kwam er toch, al was dat later op de avond. Bij het optreden van “The Facets”, een geweldige coverband uit Zoetermeer konden de mensen samen met de Rebounders het hart ophalen. Er werd volop meegezongen, gedanst en aan het einde van het optreden werd aan Nadine gevraagd om samen met de zangeres van de band het nummer Proud Mary te zingen. De overige nog aanwezige Rebounders mochten en konden invallen en daarmee was het feest compleet.

Afsluiting Uit in de Wijk Leidschenveen

Zowel de band, als Rebound, maar allerbelangrijkste, ook het publiek kon er geen genoeg van krijgen. Het bleef nog heel lang onrustig in de bibliotheek. Wie weet kan dit wellicht in de toekomst nog eens een vervolg krijgen.